Deelnemende gemeenten

15 volle kruiwagens taxussnoeisel zijn nodig voor één chemo behandeling. Er is dus veel snoeisel nodig om veel mensen te kunnen helpen. Dat is de reden dat wij met gemeenten samenwerken. Samen sterk. Elkaar versterken. Voor elke kilo dat wij ophalen in de gemeente, ontvangt de betreffende gemeente een kleine vergoeding. Aan het einde het seizoen tellen wij de kilo’s en daarmee dus de vergoeding en nog belangrijker: het aantal chemo’s dat wordt gerealiseerd. De vergoeding kan vervolgens besteed worden aan een (kanker gerelateerd) lokaal goed doel.

De gemeenten die hier vermeld staan werken met ons samen. Dit wil niet zeggen dat wij niet ook in andere gemeenten actief zijn. Ons werkgebied beslaat een groot gedeelte van ons land; het grootste deel van Gelderland en Noord-Brabant, maar ook een deel van Limburg, Noord-Holland en Utrecht. Twijfelt u of wij ook in uw woonplaats actief zijn? Neem dan contact met ons op.

Op deze pagina vertellen de deelnemende gemeenten waarom ze graag met ons samenwerken. Wilt u als gemeente ook met ons samenwerken in de strijd tegen kanker? Of het taxussnoeisel op gemeentegrond doneren? Neem dan contact met ons op via communicatie@taxustaxi.nl of 085-489 63 50.