logo-den-ouden

Den Ouden Groep

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 180 medewerkers, waar de oude waarden en normen worden gekoppeld aan een moderne bedrijfsvoering. De speerpunten van Den Ouden Groep bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken, betonwegen, bodemsanering, archeologie en explosieven opsporing (Bodac), het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld.

Zij bieden een breed pakket van diensten en producten aan die allemaal iets te maken hebben met ‘onze bodem’ en ‘de natuur’. Zij onderzoeken, saneren, bewerken, verbeteren, bemesten en richten onze bodem in, maar ook groenrecycling en advies behoren tot onze kernactiviteiten. Een totaalconcept voor bodemverbeteraars, biobrandstoffen en bouwprojecten.

Op het gebied van groen is Den Ouden Groenrecycling B.V. actief. Gespecialiseerd in de verwerking van schoon groenafval tot een hoogwaardige groencompost. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit de beheersing van het composteringsproces, waarbij vanzelfsprekend het voor- en natraject een rol spelen. Verschillende soorten groenafval worden verwerkt tot biomassa en bodemverbeteraars (zoals groencompost).

Den Ouden draagt onze stichting een warm hart toe en ondersteunt het duurzaam verwerken van groene reststromen. Op diverse groenproductie/overslag locaties van Den Ouden in ons werkgebied kunnen klanten een Taxus Taxi Tas verkrijgen. Wilt u meer weten over ons partnerschap met Den Ouden of navragen waar u een tas kunt verkrijgen? Neem dan contact met ons op, via communicatie@taxustaxi.nl.

Telefoon: 073-5431000
E-mail: info@denoudengroep.com
Website: https://nl.denoudengroep.com/

dar_logo_groen

Afvalverwerker DAR nv werkt samen met onze stichting. Het bedrijf zamelt afval in voor de gemeenten Wijchen, Beuningen, Berg en Dal, Nijmegen, Druten en Heumen. Met de aanwijzing kunnen wij inwoners hier ook van onze dienst voorzien en hier zijn we ontzettend blij mee.

 

Afvalinzameling Land van Cuijk
Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel werkt samen met onze stichting en stimuleert het duurzaam verwerken van afval.

De Taxus Taxi Tassen zijn in het Land van Cuijk ook te verkrijgen op de groenstraat in Haps en de minimilieustraten in het Land van Cuijk. Daarnaast kan op deze punten snoeis
el ingeleverd worden. Door de aanwijzing van Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel kunnen we klanten hier ook bedienen met de huis-aan-huis service.

Wij zijn erg blij met de samenwerking.

Logo_BCA_LvC+Boekel

default (22) 

Tuinkeur 

Wanneer u op zoek bent naar een professionele hovenier, dan kunt u terecht bij Tuinkeur. Gegarandeerd dat u dankzij keurmerk Tuinkeur een professionele hovenier vindt. Een Tuinkeur-hovenier richt zich op een goede relatie met u en levert werk van hoge kwaliteit.

Tuinkeur ondersteunt u in het vinden van een professionele hovenier, adviseert bij geschillen, biedt zekerheid en alle aangesloten bedrijven zijn gecertificeerd. Tuinkeur steunt Taxus Taxi in de communicatie richting hoveniers.

Website: www.tuinkeur.nl

default (23)
WML Facilitair

WML Facilitair is een moderne dienstverlener op het gebied van:

WML Facilitair combineert moderne werkwijze met gedegen vakmanschap. Kwaliteit en een dienstverlenende manier van werken staan hierbij voorop.

Publiek-Private samenwerking
WML Facilitair is een zelfstandig bedrijf (VOF) met 300 medewerkers die zich dagelijks bezighouden met het ontzorgen van bedrijven, instellingen en particulieren op het gebied van schoonmaak, groenaanleg en -onderhoud en beveiliging. De medewerkers zijn van nature dienstverlenend. Dag-in, dag-uit zetten zij zich in voor een breed scala aan opdrachtgevers. Kenmerkend aan de diensten is de persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige en betrokken aanpak. Samen het beste bereiken voor opdrachtgevers.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Het team van medewerkers bestaat uit zowel mensen met als zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf draagt hiermee een steentje bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), alsmede voor de opdrachtgevers. Iedere medewerker van WML Facilitair is ambassadeur van de organisatie. Met regelmatige bijscholingen worden de vakkennis en vakvaardigheden op peil gehouden. Zo kunt u altijd rekenen op professionele resultaten.

WML Facilitair is gecertificeerd: ISO 9001:2000, ISO 14001:2008, VCA** en PSO trede 3.
Telefoon: 0416-671556
E-mail: info@wmlfacilitair.nl
Website: www.wmlfacilitair.nl

default (24)

Hovenier Helpt

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevenden te verrassen door aanpak van zijn of haar groene omgeving met behulp van een hovenier. Als hovenier kunt u uw vakmanschap inzetten voor anderen. Dit kan bijvoorbeeld het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. Consumenten kunnen projecten aanmelden die hoveniers uitvoeren. Iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Website: www.hovenierhelpt.nl