24 augustus 2020

Snoei uw taxushaag tot en met 10 september

Snoei uw taxushaag  tot en met 10 september

Uw taxussnoeisel is nog hard nodig in de strijd tegen kanker!

De jaarlijkse taxusinzameling begon voorspoedig, de mooie doelstelling van 425.000 kilo komt steeds dichterbij. Echter, wat veel mensen bestempelden als heerlijke warme weken, was het voor de meeste te warm om te snoeien. En terecht! Hierdoor lopen we achter op schema. We zetten alles op alles om toch de doelstelling te behalen. We kunnen dit alleen met uw hulp! Snoeien van uw taxushaag kan tot en met 10 september, om ook uw takje bij te dragen in de strijd tegen kanker.

Doneer nu nog uw taxussnoeisel!
Aanmelden van uw gesnoeide taxus kan tot en met 10 september.  Niet alleen helpt u ons door uw eigen taxussnoeisel te doneren óók heeft onze stichting zeer veel baat bij het verspreiden van onze boodschap! Des te meer mensen er op de hoogte zijn van onze inzameling, des te meer taxussnoeisel zullen wij inzamelen. Nog steeds is er jaarlijks een grote hoeveelheid snoeisel nodig om alle kankerpatiënten te kunnen helpen door middel van chemotherapieën (taxol). Wij zetten nog even alles op alles! U toch ook?

Gratis materialen
Om de taxusinzameling zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u op verschillende uitgiftepunten gratis Taxus Taxi tassen en opvangzeilen ophalen. Het gebruik van deze materialen is niet verplicht! Wel willen wij u vragen om het snoeisel niet in plastic tassen te bewaren. Leg het liever los op de grond of op een zeil.

U kunt nog tot en met 10 september een afspraak maken om het taxussnoeisel kosteloos bij u voor de deur op te laten halen. Maak heel gemakkelijk en snel online een afspraak via onze website!

Praktische tips
– Lever alleen de jonge scheuten (eenjarig snoeisel) in.
– Maak een kuil ter grootte van een voetbal, in het midden van het snoeisel.
– Houdt het snoeisel zoveel mogelijk uit de zon.
– Bewaar het snoeisel luchtig en dek het niet af!

Help ons om onze doelstelling voor 2020 te behalen! Doneer nú nog uw taxussnoeisel!
‘Samen in strijd tegen kanker’