19 augustus 2021

Taxus inzameling loopt tot 20 augustus

Taxus inzameling loopt tot 20 augustus

Sinds begin juni zijn we volop bezig met het inzamelen van al jullie taxussnoeisel. Dit doen we in de strijd die we samen tegen kanker voeren. Inmiddels zijn er al heel wat twijgjes van deze venijnboom ingezameld, maar de strijd is nog niet gestreden. De inzameling gaat dit jaar door tot en met 20 augustus.

Doel voor 2021
Ons doel is om dit jaar 425.000 kilo snoeisel in te zamelen. De teller staat nu op 380.000 kilo, dus we hebben nog ruim 10% te gaan. We hopen het seizoen dan ook af te sluiten met een mooie eindsprint. Vorig jaar is het ons net niet gelukt om het doel te halen, maar we hebben het volste vertrouwen dat het nu wel gaat lukken!

Wij willen al onze donateurs vragen hun groene vingers nog enkele weken te laten wapperen. Ben je dit jaar nog niet aan snoeien toegekomen of is het inmiddels alweer tijd voor de 2e snoeibeurt van het seizoen? Doe dit dan snel! Het is nog tot en met vrijdag 20 augustus mogelijk een afspraak te maken via de website.

Review
Wij zijn heel benieuwd hoe jij onze service ervaart en zouden het fijn vinden als je een review achter zou willen laten. Klik hier en laat ons weten wat jij vindt.

Wist je dat…
… er in één chemokuur meer dan 7.300.000 taxusnaalden verwerkt zitten?