14 juni 2017

Taxus Taxi zamelt kosteloos taxussnoeisel in voor kanker remmende medicijnen

Taxus Taxi zamelt kosteloos taxussnoeisel in voor kanker remmende medicijnen

Vanaf 6 juni 2017 kunt u ons weer inschakelen voor het kosteloos ophalen van taxussnoeisel. Via www.taxustaxi.nl/afspraak is het heel gemakkelijk om een afspraak te maken. Wij halen het taxussnoeisel na het maken van een afspraak binnen 24 uur bij u op. Wij zijn niet in elke woonplaats actief. Met name dit jaar hebben wij het gebied moeten inperken, vanwege een verzadiging van de taxusmarkt. Laat u voorafgaand aan het snoeien altijd goed informeren of wij (nog) actief zijn in uw woonplaats.

Dit jaar zijn wij online te vinden met een vernieuwde website. We hopen hierdoor op een overzichtelijke manier te laten zien hoe de inzamelactie in zijn werk gaat. Bovendien zal het maken van een afspraak online nog sneller en gemakkelijker gaan waardoor niemand meer in de telefonische wachtrij hoeft te staan. Uiteraard is het voor mensen zonder internet altijd nog mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Ook zijn er dit inzamelseizoen weer gratis materialen te verkrijgen. Deze worden niet meer aan huis gebracht maar kunnen vanaf 2017 opgehaald worden op diverse uitgiftepunten, binnen het werkgebied van de stichting. Hiervoor zijn zij een samenwerking aangegaan met Boerenbond en Welkoop. Daarnaast zijn er nog een aantal andere uitgiftepunten waar de Taxus Taxi Tassen en opvangzeilen te verkrijgen zijn. Klik hier voor alle uitgiftepunten.

De voorwaarden voor het aanleveren van het snoeisel zijn weer zoals vanouds. Echter zullen wij hier dit jaar nog beter op controleren voordat wij het snoeisel meenemen. Zodra u een afspraak gemaakt heeft voor het ophalen van het snoeisel wordt u nogmaals gewezen op de knipvoorwaarden of de manier waarop u deze kunt terugvinden. Voor meer vragen over de taxusinzameling kunt u terecht op www.taxustaxi.nl/veelgestelde-vragen.